Welkom bij www.vakantiehuisjezoutelande.nl

Ontdek de omgeving van
"de Zandput 6" in Zoutelande.

De gezellige badplaats Zoutelande ligt op het meest zuidelijke eiland van Zeeland, Walcheren genaamd. Het kent de meeste zonuren van Nederland. Hier varen de grote zeeschepen nog vlak langs de kust. Een wandeling over de hoogste duinen, soms meer dan 50 meter hoog, geeft u een mooi uitzicht over de noordzee en de rest van Walcheren.

Zoutelande

De mooie witte stranden zijn breed en zijn onderscheiden met een internationaal keurmerk voor de schone stranden; een prima zwemwaterkwaliteit; goede sanitaire voorzieningen op het strand (toiletten en op elk strand douches) en toegankelijke stranden voor gehandicapten.

Voor de sportievelingen is het ook zeker de moeite waard een deel van het eiland per fiets te verkennen. Door de bossen, duinen, langs goudgele akkers en frisgroene weiden is het volop genieten! Ook het kustvissen is op Walcheren erg populair.

Zeevissen in Zoutelande


Naast genieten van het strand, de zon, zee en natuur is er in en om Zoutelande heel veel te doen. In de zomer wordt er bijna dagelijks iets georganiseerd waaronder de wekelijkse toeristenmarkt, het ringrijden, vliegerdemonstraties, triatlon, beachvolleybal en natuurwandelingen. Verder vindt u in het dorp verschillende winkels, restaurants, terrassen en cafeetjes waar u heerlijk kunt genieten. Op de terrassen in de Langstraat kunt u gratis gebruik maken van Wifi.

Zit het weer een dagje niet mee? Geen nood, want er zijn diverse attracties in de omgeving die een bezoek meer dan waard zijn. Op ongeveer 10 km afstand liggen de steden Middelburg, Vlissingen met de mooiste boulevard van Nederland en het oude vestingstadje Veere waar u een cultureel uitstapje naar toe kunt maken.

Verder valt te denken aan:In de omliggende dorpen Meliskerke en Biggekerke bevinden zich hele leuke grote speeltuinen waar u gratis gebruik van kunt maken.

In ons vakantiehuisje ligt een map met nog veel meer informatie over mogelijke uitstapjes in de omgeving.

Kortom er is op Walcheren voor jong en oud volop te beleven!